Fed kup: Srbija protiv Slovačke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jun.2012, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fed kup: Srbija protiv Slovačke

PARIZ -

U prvom meču Svetske grupe Fed kupa sledeće sezone reprezentacija Srbije će igrati protiv Slovačke, odlučeno je današnjim žrebom u Parizu.

Srbija će biti domaćin meča koji je na programu 9. i 10. februara, saopštio je Teniski savez Srbije.

U proteklih pet godina reprezentacije dve zemlje Srbija i su se čak tri puta sastajale - u Košicama 2007., Beogradu 2010. i Bratislavi 2011. godine.

U preostalim mečevima prvog kola igraju Češka - Australija, Italija - SAD i Rusija - Japan.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Japan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Održan žreb Fed kupa za 2013. godinu u Parizu

Izvor: NC magazin, 06.Jun.2012

U Muzeju franuske teniske Federacije koji je smešten upravo u teniskom kompleksu gde se igra drugi Grand Slam sezone – Otvoreno prvenstvo Francuske, održan je danas žreb za Fed kup takmičenje 2013. godine. Finalisti iz 2012. godine su automatski bili dva prva nosioca za 2013. Svetske grupe A,...

Nastavak na NC magazin...

U Fed Kupu ništa novo, Srpkinje sledeće sezone prvo protiv Slovakinja

Izvor: Blic, 06.Jun.2012

U prvom meču Svetske grupe Fed kupa sledeće sezone reprezentacija Srbije će igrati protiv Slovačke, odlučeno je žrebom u Parizu. ..Srbija će biti domaćin meča koji je na programu 9. i 10. februara, saopštio je Teniski savez Srbije...U proteklih pet godina reprezentacije dve zemlje Srbija i...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.