FSS se pohvalio – sjajna vest iz Pariza

Izvor: B92, 07.Feb.2024, 18:07

FSS se pohvalio – sjajna vest iz Pariza

Na sastanku Izvršnog komiteta UEFA doneta je odluka da Beograd bude domaćin narednog Kongresa Evropske fudbalske unije, zakazanog za 3. april 2025. godine.

Sastanak izvršnog komiteta Evropske fudbalske unije održan je danas u prestonici Francuske,

Fudbalski savez Srbije sa ushićnjem je obnarodovao ovu vest.

Kažu iz srpske "kuće fudbala", ovo je još jedna potvrda "velikog poštovanja koje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << srpska organizacija uživa od UEFA.

"Ovo je još jedno u nizu priznanja i potvrda dubokog poštovanja i poverenja koje UEFA ima prema srpskom fudbalskom savezu. Ujedno i prilika da Srbija pokaže svoju sposobnost organizacije i gostoprimstva na međunarodnom nivou", piše u saopštenju FSS.

Kongres UEFA, navodi se dalje, nije samo centralni događaj u evropskom fudbalskom kalendaru, već i važna platforma za donošenje ključnih odluka i definisanje budućnosti evropskog fudbala.

"Odluka sa Izvršnog komiteta biće zvanično usvojena u četvrtak na Kongresu UEFA u Parizu", zaključeno je u objavi FSS-a

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODLIČNE VESTI ZA SRPSKI FUDBAL: Beograd domaćin važnog događaja UEFE!

Izvor: HotSport.rs, 07.Feb.2024

Velika čast! Sjajna vest stiže iz Pariza. Na sastanku Izvršnog komiteta UEFA koji je danas održan u prestonici Francuske, doneta je odluka da Beograd bude domaćin narednog Kongresa Evropske fudbalske unije, zakazanog za 3. april 2025. godine. Ovo je još jedno u nizu priznanja i potvrda dubokog...

Nastavak na HotSport.rs...

Šurbatović: Imamo dovoljno znanja za organizaciju Kongresa UEFA

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 17:29

Istakao je da je Srbija spremna...Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Jovan Šurbatović izjavio je u Parizu da FSS ima dovoljno iskustva, kapaciteta i znanja da naredne godine organizuje Kongres Evropske fudbalske unije (UEFA)...Na Kongresu UEFA, koji je održan u Parizu, usvojena je odluka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.