FRANCUSKA SE SPREMA KAO ZA RAT: Zatvaraju se muzeji, Ajfelova kula i turističke atrakcije! I oklopna vozila spremna za demonstracije!

Izvor: Kurir, 06.Dec.2018, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FRANCUSKA SE SPREMA KAO ZA RAT: Zatvaraju se muzeji, Ajfelova kula i turističke atrakcije! I oklopna vozila spremna za demonstracije!

Francuske vlasti pripremaju se za mogućnost velikog nasilja u Parizu u subotu, za kada Žuti prisluci, koji zasad ne reaguju na pozive smirenost, najavljuju nove proteste.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SPREMA SE PUČ? Francuska policija opremljena kao za RAT, 89.000 pripadnika snaga bezbednosti BRANI PARIZ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2018

Francuske vlasti pripremaju se za mogućnost velikog nasilja u subotu kada su najavljeni novi protesti u glavnom gradu Parizu u okviru pokreta "žuti prsluci" gde za sada ne reaguju na pozive na smirenost...Vlasti pripremaju policijska pojačanja, radnje na aveniji Šanzelize biće zatvorene iz predostrožnosti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.