Izvor: Sportal.rs, 06.Mar.2024, 22:42

FIBA presekla – bez Srba u Parizu

FIBA je nedavno objavila spisak sudija koji će deliti pravdu na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu, a ova odluka izazvala je različite reakcije. Nažalost, među odabranima nema nijednog srpskog sudije, dok će Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Slovenija imati svoje predstavnike.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

FIBA OBJAVILA SPISAK: Bez srpskih sudija na Igrama u Parizu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024

Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Slovenija imaju predstavnike...Svetska košarkaška federacija (FIBA) objavila je spisak sudija koje će deliti pravdu na košarkaškom tunriru na predstojećim Olimpijskim igrama...Na tom spisku nema nijednog sudije iz Srbije, dok će predstavnike imati Bosna i Hercegovina,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.