FIBA OBJAVILA SPISAK: Bez srpskih sudija na Igrama u Parizu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 22:50

FIBA OBJAVILA SPISAK: Bez srpskih sudija na Igrama u Parizu

Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Slovenija imaju predstavnike.

Svetska košarkaška federacija (FIBA) objavila je spisak sudija koje će deliti pravdu na košarkaškom tunriru na predstojećim Olimpijskim igrama.

Na tom spisku nema nijednog sudije iz Srbije, dok će predstavnike imati Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Slovenija. Na spisku se nalazi 40 sudija iz 29 zemalja, a njih 19 je delilo pravdu i na prošlim Olimpijskim igrama.

Sudije će proći dvonedeljnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obuku prd odlazak na Olimpijske igre, a obuka obuhvata deo analize, fizčike i mentalne spremnosti. Na osnovu tih provera će FIBA napraviti konačan spisak sudija koje će putovati u Pariz.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Košarka,   Olimpijske igre

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SRAMNA ODLUKA FIBA: Međunarodna košarkaška federacija udarila veliki šamar srpskoj košarci!

Izvor: HotSport.rs, 06.Mar.2024

Jedna zaista skandalozna vest FIBA je nedavno otkrila imena sudija koji će preuzeti odgovornost za odlučujuće trenutke na nadolazećim Olimpijskim igrama u Parizu, izazivajući raznolike reakcije u košarkaškoj zajednici. Nažalost, spisak ne obuhvata nijednog srpskog sudiju, dok će Bosna i Hercegovina,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.