“Er Frans” mora drastično da smanji domaći saobraćaj

Izvor: Capital.ba, 24.Maj.2020, 14:41

“Er Frans” mora drastično da smanji domaći saobraćaj

PARIZ, Avio kompanija “Er Frans” moraće drastično da smanji domaći vazdušni saobraćaj u zamjenu za kredite sa garancijom države, rekla je danas francuski ministar ekologije Elizabet Born. Bornova je navela da su rute domaćih letova zamijenjene alternativima kao što su brzi vozovi. Vlada je prošlog mjeseca ponudila ovoj kompanija sedam milijardi evra pomoći koja se sastoji o zajmova sa garancijom države i zajmova direktno od države. U zamjenu za kredite sa garancijom države >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << “Er Frans” je obećala da će smanjiti emisije ugljen-dioksida za 50 odsto do 2024. godine, podsjetila je Bornova.  Rojters Чланак “Er Frans” mora drastično da smanji domaći saobraćaj се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

“Lufthansa” od sredine juna obnavlja letove ka 20 destinacija

Izvor: Capital.ba, 24.Maj.2020

FRANKFURT, Njemačka avio kompanija “Lufthansa”, koja pregovara sa Vladom o paketu pomoći od devet milijardi evra, obnoviće letove ka 20 destinacija od sredine juna, uključujući i neka pozanata ljetovališta, rekla je danas portparol kompanije. Te destinacije uključuju Majorku, Krit, Rodos,...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.