“Lufthansa” od sredine juna obnavlja letove ka 20 destinacija

Izvor: Capital.ba, 24.Maj.2020, 14:44

“Lufthansa” od sredine juna obnavlja letove ka 20 destinacija

FRANKFURT, Njemačka avio kompanija “Lufthansa”, koja pregovara sa Vladom o paketu pomoći od devet milijardi evra, obnoviće letove ka 20 destinacija od sredine juna, uključujući i neka pozanata ljetovališta, rekla je danas portparol kompanije. Te destinacije uključuju Majorku, Krit, Rodos, Veneciju, Faro, Ibicu i Malagu. Svi avioni polijetaće iz Frankfurta, rekla je portparol. Dodatne destinacije biće objavljene krajem naredne sedmice. “Lufthansa” je ranije donijela odluku da od >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << juna obnovi letove za Los Anđeles, Toronto i Mumbaj dok polako počinje da se vraća u posao nakon skoro potpune blokade zbog pandemije virusa korona. Iz ove kompanije saopšteno je 21. maja da pregovara sa Vladom o ustupanju 20 odsto udjela u zamjenu za “injekciju” gotovine. Srna Чланак “Lufthansa” od sredine juna obnavlja letove ka 20 destinacija се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Lufthanza će morati da vrati dug državi,možda do kraja 2023.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2020, 08:21

Avio-kompanija Lufhanza, koja će sredinom juna obnoviti letove na 20 destinacija, pregovara sa nemačkom vladom o paketu pomoći vrednom devet milijardi evra...Nemački ministar ekonomije Peter Altmajer rekao je u intervjuu za ZDF da će Lufthanza morati da vrati dug čim bude ponovo bila profitabilna,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.