Državljanstvo za malijskog migranta koji se popeo na četvrti sprat da bi spasao dete

Izvor: Prva.rs, 28.Maj.2018, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državljanstvo za malijskog migranta koji se popeo na četvrti sprat da bi spasao dete

Njega je u Jelisejskoj palati pozvao predsednik Francuske Emanuel Makron kako bi mu se lično zahvalio.
Nakon što se popeo na četvrti sprat zgrade kako bi spasio dečaka koji je visilo s balkona u Parizu, 22-godišnji Mamudu Gasama postao heroj u Francuskoj
Gasamiju je bilo potrebno manje od minuta da se preko balkona popne na četvrti sprat zgrade i spasi četvorogodišnje dete, navodi BBC, prenosi RSE.
Snimak njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << herojskog čina je momentalno postao popularan na društvenim mrežama.

Gradonačelnica Pariza Ana Hidalgo pozvala ga je kako bi mu se zahvalila na herojskom činu, a na Twitteru ga je nazvala „Spider-Manom“.
Drama se dogodila u subotu uveče u pariskom 18 arondismanu. Gasama je rekao novinarima da je prolazio ulicom kada je vidio grupu ljudi okupljenu ispred jedne zgrade, a kada je podigao pogled video je dete koji visi s balkona, prenosi sajt RSE.
Snimak spasavanja pogledajte ovde:
Neverovatni snimci: Pogledajte kako je migrant-SPAJDERMEN spasio dete koje je visilo sa terase! (VIDEO) Izvor: Danas

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.