Drastična promena imidža lepotice koja ljubi slavnog holivudskog frajera VIDEO

Izvor: B92, 09.Mar.2024, 12:45

Drastična promena imidža lepotice koja ljubi slavnog holivudskog frajera VIDEO

Zbogom dugoj plavoj kosi... I ona se pridružila slavnim lepoticama koje su to rekle.

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice, koja je svojevremeno proglašena i najlepšom ženom sveta, Điđi Hadid, drastično je promenila frizuru.

Atraktivna plavuša, koja je odnedavno u ljubavnoj vezi sa zgodnim Bredlijem Kuperom, tokom Nedelje mode u Parizu odlučila je da iznenadi novom frizurom. Dugu kosu je skratila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i pridružila se klubu slavnih lepotica koje šetaju popularni bob, a među kojima su Dženifer Aniston, Penelope Kruz, Hejli Biber i mnoge druge.

Ošišao ju je njen prijatelj, frizer Kris Mekmilan, a očigledno se i Điđi veoma dopada ova promena i kosa do ramena, jer je odmah objavila video-snimak na Instagramu.

Zanimljivo je da je u rukama pomenutog frizera i kosa Dženifer Aniston i Klaudije Šifer, a kako Điđi nosi novu frizuru - pogledajte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Penelope Kruz oduševljava frizurom: Barokni bob najtraženiji i u 2024. FOTO

Izvor: B92, 09.Mar.2024

Mnoge slavne dame odlučuju se na skraćivanje kose, a među njima je i slavna lepotica Penelope Kruz, koja je pre nekoliko dana "promovisala" svoju novu frizuru i - izgleda nikad lepše...Barokni bob je jedna od najlepših i najelegantnijih frizura, pritom i nezahtevna i najtraženija frizura u frizerskim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.