Drama u Parizu: Muškarac sa nožem pokušao da se probije u Ajfelov toranj!

Izvor: BKTV News, 06.Avg.2017, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u Parizu: Muškarac sa nožem pokušao da se probije u Ajfelov toranj!

Muškarac, koji je sa nožem pokušao da uđe u Ajfelov toranj, uhapšen je, saopštila je danas kompanija koja upravlja ovim tornjem.

Muškarac, koji je očigledno delovao sam, brzo je savladan i uhapšen i tom prilikom niko nije povređen, navodi se u saopštenju, preneo je AFP.

Incident se dogodio u 23.30 časova noćas, pola sata nakon što Ajfelov toranj prestaje da pušta posetioce da uđu u toranj.

Something is happening, several streets around #eiffeltower >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << are blocked by #police in #paris pic.twitter.com/S3lKPURtSr

Nakon hapšenja, policija je proverila lice mesta i naredila oko 00:30 evakuaciju posetilaca, 15 minuta nakon što se Ajfelov toranj u normalnim okolnostima zatvara, dodaje se u saopštenju.

Mušakrac je nosio majicu pariskog fudbalskog tima Pari Sen-Žermen, a u vreme kada se dogodio incident svetla na tornju su bila u bojama tog fudbalskog tima.

https://t.co/LbP95KctiT #JARVIS @Independent #eiffeltower

U Francuskoj je vanredno stanje na snazi od novembra 2015, kada su izvedeni teroristički napadi u Parizu u kojima je poginulo 130 osoba.

Vlasti širom Evrope izdaju upozorenja! Toplotni udar sve jači, Lucifer odneo najmanje dva života!
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Incident u Parizu: Sa nožem pokušao da uđe u Ajfelov toranj

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Avg.2017

PARIZ - Muškarac, koji je sa nožem pokušao da uđe u Ajfelov toranj, uhapšen je, saopštila je danas kompanija koja upravlja ovim tornjem...Muškarac, koji je očigledno djelovao sam, brzo je savladan i uhapšen i tom prilikom niko nije povrijeđen, navodi se u saopštenju, prenio je AFP...Incident...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.