Dodir Pariza - 16. Medjunarodni kongres i sajam kozmetike, solarijuma, opreme, wellness, spa i nege kose

Izvor: Plakatt.com, 07.Okt.2010, 01:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodir Pariza - 16. Medjunarodni kongres i sajam kozmetike, solarijuma, opreme, wellness, spa i nege kose


Beogradski Sajam, Beograd
Saturday 16 Oct 10:00 - 17 Oct 20:00

Dodir Pariza sajam i kongres kozmetike solarijuma, opreme, wellness, spa i nege kose, 'Dodir Pariza' bice odrzan u hali 2 Beogradskog sajma, 16. i 17. oktobra 2010. godine. Akcenat sajmova 'Dodir Pariza' je na konstantnoj edukaciji pripadnika kozmeticke i frizerske struke, a posto je pored dobre teoretske osnove za uspeh neophodan i praktican rad, sada vec tradicionalno, u okviru sajma bice organizovan KOZMETICKI WORKSHOP CENTAR kao i BEOGRAD HAIR SHOW.

Nastavak na Plakatt.com...






Povezane vesti

Šesti dečiji sajam

Izvor: Brendovi.net, 07.Okt.2010

Šesti dečiji sajam održaće se u periodu od 08. do 10. oktobra 2010. godine u hali 3 Beogradskog sajma, gde će se predstaviti proizvodi poznatih domaćih i svetskih brendova namenjenih za decu, od onih najmlađih, pa sve do onih koji su već krenuli u školu.

Nastavak na Brendovi.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.