Izvor: RTS, 01.Nov.2020, 15:16

Đere poražen od Đirona u kvalifikacijama za Pariz

Srpski teniser Laslo Đere poražen je od Markosa Đirona iz SAD sa 2:0 u poslednjem kolu kvalifikacija za turnir iz Masters 1000 serije u Parizu. U vrlo dramatičnom duelu amerikanac je u dva taj brejka nadigrao Đerea sa 7:6 /7-5/, 7:6 /7-3/ i izborio plasman u glavni žreb turnira.
Iako je na startu meča protivniku dozvolio brejk, Laslo Đere se uspešno vratio ribrejkom u meč i doveo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prvi set u taj brejk, ali je onda posustao pa je Markos Điron osvojio vođstbo.

Naš teniser je odlično ušao u drugi set i poveo sa 5:2, pa se učinilo da će doći do izjednačenja, ali je ovoga puta Amerikanac načinio preokret i uveo set u taj brejk.
Đere je poveo i u taj brejku sa 3:0, ali je trenutno 84. igrač na listi uspeo ponovo da načini preokret i posle dva osvojena seta u taj brejkovima izbori plasman u glavni žreb turnira u Parizu.
Za našeg tenisera možda nije još sve gotovo na ovom turniru, jer postoji verovatnoća da Đere kao srećni gubitnik ipak uđe u žreb.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.