Čaušić objasnio kako će Zvezda igrati u Parizu

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2018, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čaušić objasnio kako će Zvezda igrati u Parizu

''Sevaće'' kontre?

Jedno od najnovijih Zvezdinih pojačanja ovog leta, vezista Goran Čaušić brzo se uklopio u tim Vladana Milojevića i već je pokazao da se od njega može dosta očekivati ove sezone.

Naredni izazov biće jedan od najtežih za Zvezdu tokom jeseni, gostovanje preskupoj ekipi Pari Se Žermena koja će, naravno, biti veliki favorit u tom duelu.

Ipak, iz Zvezde stižu uveravanja da se nisu uplašili Nejmara i drugova.

''Znamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da idemo u goste jednoj od najboljih ekipa u ovom trenutku. Svi smo želeli da odmeravamo snage sa najjačim protivnicima i zaista sam ponosan na ove momke što smo uspeli u tome. Naše je da damo maksimum na terenu i da pokažemo kvalitet koji sigurno posedujemo. Lepota fudbala je upravo u tome što se rezultat nikad ne zna unapred'', izjavio je Čaušić, a prenosi klupski sajt.

On je potom otkrio i na koji način će se Zvezda suprotstaviti Parižanima.





''Za mene je ovo ostvarenje sna, sa svojim voljenim klubom igram Ligu šampiona. Zaista je lep osećaj i radujem se svakoj novoj utakmici u najjačem evropskom takmičenju. Svi nas pitaju kako igrati protiv Pari Sen Žermena.







Sigurno neće biti lako, imaju odlične igrače, ali moramo da uđemo jako i u utakmicu. Kompaktnom i agresivnom igrom možemo da dođemo do povoljnog rezultata. Iz kontri ćemo tražiti svoju šansu'', poručio je Čaušić.

Podsetimo, Zvezda će sutra nastupiti bez napadača Ričmonda Boaćija, koji zbog povrede nije ni otputovao u Pariz.

-
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.