Brz kraj za Stevanovićevu u Parizu

Izvor: B92, 23.Maj.2023, 16:14

Brz kraj za Stevanovićevu u Parizu

Srpska teniserka Natalija Stevanović nije uspela da se plasira u drugo kolo kvalifikacija za Rolan Garos.

Ona je u prvom kolu kvalifikacija poražena od Amerikanke Tejlor Tauzend 7:6 (7:1), 6:2.

Meč je trajao 90 minuta. Amerikanka je 108. teniserka sveta, dok je Stevanovićeva 214. na WTA listi. Srpska teniserka je u prvom setu vodila 4:2 i 5:3.

Međutim, Amerikanka je izjednačila na 5:5. Prvi set je odlučen u taj-brejku, koja je dobila Tauzend >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rezultatom 7:1. Američka teniserka je briljirala u drugom setu, koji je završen rezultatom 6:2.

Tauzend će u drugom kolu kvalifikacija za Rolan Garos igrati sa pobednicom meča između Slovenke Kaje Juvan i Suzan Bandeki iz Švajcarske.

Kasnije večeras u prvom kolu kvalifikacija igraće Srpkinja Olga Danilović i Britanka Heter Votson. Rolan Garos počinje 28. maja, a žreb će biti održan tri dana ranije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.