Bajern i Inter blizu dogovora

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2020, 14:04

Bajern i Inter blizu dogovora

Još jedan otpisani kod Antonija Kontea, ni ovog leta neće dobiti šansu.

Antonio Konte je preuzimanju Intera momentalno otpisao Maura Ikardija, koji će i definitivno nastaviti karijeru u Parizu, potom Ivana Perišića i Rađu Naingolana.

Sportski direktor Pjero Ausilio potvrdio je da je klub blizu dogovora sa Bajernom oko otkupa Ivana Perišića, koji je prošlog leta otišao na pozajmicu uz mogućnost otkupa za dodatnih 20 miliona evra.

"Imamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << džentlmenski dogovor sa Bajern Minhenom oko Ivana Perišića. U dobrim smo odnosima, tako da ćemo pregovarati oko otkupa njegovog ugovora u narednim nedeljama", rekao je Ausilio.

Perišić je u Bajern stigao po želji tadašnjeg trenera Nika Kovača, ali je Hrvat i po ukusu Hansija Flika, doduše kao rešenje sa klupe.

Perišiću to ne smeta, imaće sigurno neku minutažu, dok je kod Kontea nepoželjan, a i nema gotovo nikakvu poziciju u formaciji 3-5-2.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.