Izvor: TangoSix.rs, 20.Jun.2023, 17:11

[BURŽE 2023] POSLEDNJA VEST: De Havilland u Parizu uvrstio Croatiu Airlines u svoj program održavanja za flotu aviona Dash 8-400

De Haviland je danas u Parizu potpisao još jedan ugovor koji se tiče održavanja vazduhoplova u Hrvatskoj. Nakon produžetka programa održavanja za flotu Kanadera Hrvatskog Ratnog Zrakoplovstva, kako je Tango Six danas izvestio, kanadska kompanija uvrstila je hrvatsku nacionalnu avio-kompaniju u svoj „Component Solutions Program – DCS“.
Prema ovom ugovoru, De Haviland će upravljati sa održavanjem komponenti, popravkama >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << i remontom za kompanijinu flotu od šest aviona Dash 8-400. Ugovor omogućava Croatiiji pristup pulu delova, komponenti i usluga na „strateškim lokacijama“, kako navodi De Haviland.
Direktor Croatia Airlinesa Jasmin Bajić izjavio je ovom prilikom da DCS program nudi mogućnost predviđanja troškova, što je, kako je kazao, jako bitno u upravljanju avio-kompanijama.
– Radujemo se benefitima koje će nam omogućiti De Havilandova ekspertiza u upravljanju garantnim rokovima, planiranju i menadžmentu dobavljanja kako bi sve to unapredilo raspoloživost naših Dash 8-400. – rekao je Bajić.
The post [BURŽE 2023] POSLEDNJA VEST: De Havilland u Parizu uvrstio Croatiu Airlines u svoj program održavanja za flotu aviona Dash 8-400 appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

[BURŽE 2023] Croatia Airlines i Pratt & Whitney potpisali ugovor o održavanju motora za putničke avione A220 hrvatskog nacionalnog avio-prevoznika

Izvor: TangoSix.rs, 20.Jun.2023

Kako je danas na vazduhoplovnom sajmu Burže saopštila kompanija Pratt & Whitney, potpisali su ugovore sa hrvatskom nacionalnom avio-kompanijom o održavanju GTF motora koji će pogoniti buduću flotu od 15 aviona Airbus A220 serije 100 i 300. Pratt & Whitney će, kako je navedeno u saopštenju,...

Nastavak na TangoSix.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.