Avion na letu Pariz - Mumbaj nestao s radara, pa prinudno sleteo u Iran

Izvor: B92, 08.Maj.2019, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion na letu Pariz - Mumbaj nestao s radara, pa prinudno sleteo u Iran

Aviona na letu od Pariza do Mumbaja nestao je s radara nedaleko od iranskog regiona Isfahana. Ubrzo je stigla informacija da je bezbedno sleteo u Iran.

Kako navodi Flajtradar24, avion je sleteo u Isfahanu zbog kvara.

Erbas A340 sleteo je u iranski grad Isfahan iz predostrožnosti zbog neispravnog ventilacionog kruga, prenela je agencija AP.

Svi putnici se dobro osećaju, navela je iranska novinska >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << agencija IRNA.

Flajtradar24, koji nadzire avio-saobraćaj, saopštio je ranije da je izgubljen signal s letelicom, prenosi britanski Ekspres.

"Avion AF218 trenutno nije u dometu Flajtradar24. Ili je van pokrivenosti ili je sleteo", navedeno je u saopštenju Flajtradar24.

Avion je poleteo iz Francuske i potom leteo preko Evrope i zapadne Azije pre nego što je nestao iznad centralnog Irana.

Pilot je pre nego što je izgubljen kontakt oglasio "7700", što ukazuje na opštu opasnost.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Avion na letu Pariz - Mumbaj prinudno sleteo u Iran

Izvor: Vesti-online.com, 08.Maj.2019

Avion na letu od Pariza do Mumbaja prinudno je danas sleteo u Isfahan, centralni grad u Iranu...Erbas A340 sleteo je u iranski grad Isfahan iz predostrožnosti zbog neispravnog ventilacionog kruga, prenela je agencija AP...Svi putnici se dobro osećaju, navela je iranska novinska agencija IRNA...Ranije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.