Alkaras je favorit u Parizu, pritisak mu je najbolji prijatelj

Izvor: B92, 08.Maj.2023, 16:29

"Alkaras je favorit u Parizu, pritisak mu je najbolji prijatelj"

Greg Rusedski, nekada četvrti reket sveta, kaže da je Karlos Alkaras favorit na Rolan Garosu.

Problemi Rafaela Nadala i Novaka Đokovića sa povredama uticali su na to da Britanac da prednost mladom španskom teniseru.

I dok se Novak narednih dana vraća na teren, Nadala neće biti na Mastersu u Rimu.

"Kada pričamo o ovom Rolan Garosu, Nadal nije igrao nijedan od turnira koji prethode, a uvek je favorit za titulu. Đoković je takođe povređen. Ovo mora >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da bude najbolja šansa za Alkarasa da uzme trofej, jer ako je neko od ove dvojice zdraviji, svako u tom krugu bi moago da uzme pehar. Ipak sada, zbog forme u kojoj je, Alkaras mora da bude favorit", kaže Rusedski.

Nije samo Rusedski impresioniran igrom Alkarasa.

Rik Maći, bivši trener Serene Vilijams, kaže da je španski tesniser posebno blistav kad igra pod pritiskom.

"Alkaras je ispunio sve zahteve i dopisao još neke. Zapamtite da um kontroliše telo, a ovaj mladić kada je na terenu je kao izvođač na Brodveju. Kada volite da igrate, pritisak vam je najbolji prijatelj", napisao je Maći na Tviteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BRITANAC DAJE PREDNOST KARLOSU: Ovo mora da bude najbolja šansa za Alkaraza da uzme trofej

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023

Španac posle turnira u Rimu preuzima prvo mesto...Britanac rođen u Kanadi, Greg Rusedski, nekada četvrti reket sveta, kaže da je Španac Karlos Alkaraz favorit na Rolan Garosu...- Kada pričamo o ovom Rolan Garosu, Nadal nije igrao nijedan od turnira koji prethode, a uvek je favorit za titulu....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.