Izvor: Danas, 10.Nov.2023, 14:32

Aleksandar Vučić iz Pariza: Nije bio u planu susret sa Kurtijem, ne znam o čemu bi pričali

Nije bilo inicijativa da se sretnem sa premijerom Kosova Aljbinom Kurtijem. Ne znam ni o čemu da razgovaramo. On je birao sa kojim predstavnicima BiH će se sastati, pa se pitam kakvi su to licemerni principi o poštovanju teritorijalnog integriteta, rekao je novinarima Aleksandar Vučić, predsednik Srbije koji je u Parizu na dvodnevnom Mirovnom forumu.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Čudi me susret Komšića, Bećirovića i Kurtija, sad znamo s kim imamo posla

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Nov.2023

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ga čudi sastanak članova Predsjedništva BiH Željka Komšića i Denisa Bećirovića sa premijerom samoproglašenog Kosova Aljbinom Kurtijem u Parizu i da to ukazuje na dvostruke aršine kada je riječ o poštovanju teritorijalnog ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.