Ajfelova kula zatvorena već pet dana

Izvor: Mondo, 17.Dec.2016, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajfelova kula zatvorena već pet dana

Turistička atrakcija i simbol Pariza, Ajfelova kula, zatvorena je danas, peti dan zaredom, zbog štrajka zaposlenih na održavanju tornja koji zahtevaju bolje uslove za rad.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Rukovodstvo Ajfelove kule izvinilo se posetiocima koji su razočarani zbog zatvaranja ;te atrakcije.

Sindikat radnika saopštio je da zaposleni žele da budu uključeni u proces donošenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << odluka o održavanju Ajfelove kule, kao i da traže da se za održavanje tornja izdvoji više sredstva, tvrdeći da strahuju zbog rizika po zdravlje radnika i njihovu bezbednost.

Gori kod Ajfelovog tornja!

Čuveno delo arhitekte Gustava Ajfela godišnje poseti više od 5,5 miliona ljudi.

Štrajk se dešava u jeku napora vlasti Pariza da privuku turiste posle niza terorističkih napada, poplava i zagađenosti vazduha u tom gradu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ajfelova kula peti dan zatvorena zbog štrajka

Izvor: N1 televizija, 17.Dec.2016

Turistička atrakcija i simbol Pariza, Ajfelova kula, zatvorena je danas, peti dan zaredom, zbog štrajka zaposlenih na održavanju tornja koji zahtevaju bolje uslove za rad...Rukovodstvo Ajfelove kule izvinilo se posetiocima koji su razočarani zbog zatvaranja te atrakcije... Sindikat radnika saopštio...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.