Ajfelova kula evakuisana zbog osobe koje je pokušala da se popne uz konstrukciju (VIDEO)

Izvor: Beta, 20.Maj.2019, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajfelova kula evakuisana zbog osobe koje je pokušala da se popne uz konstrukciju (VIDEO)

Ajfelova kula i plato oko nje evakuisani su danas posle podne zato što je jedna osoba pokušala da se popne uz konstrukciju, javila je policija i kompanija koja upravlja tim pariskim spomenikom.Kako je navela medijska služba spomenika neidentifikovana osoba pokušala je da se popne uz kulu danas popodne. Nije rečeno koliko je visoko ta osoba uspela da stigne, prenosi AP. Portparolka pariske policije rekla je da se tim vatrogasaca uključujući i stručnjaka za planinarenje nalazi kod Ajfelove kule i u kontaktu su sa tom osobom, čiji motivi nisu jasni. Policijski izvor je rekao za Frans pres da je to uobičajena procedura kada se primeti da se neko penje uz kulu, da treba da se osoba spreči da nastavi penjanje i da se evakuiše kula. Nije prvi put da je neko pokušao da se popne na ovaj kultni pariski spomenik. Britanac Džejms Kingstom se 2015. popeo na kulu bez sigurnosnih kanapa i bez dozvole, uspevši da izbegne bezbednosne kamere dok se penjao.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

VIDEO: Ajfelova kula evakuisana zbog osobe koje je pokušala da se popne

Izvor: Radio 021, 20.Maj.2019

Ajfelova kula i plato oko nje evakuisani su danas posle podne zato što je jedna osoba pokušala da se popne uz konstrukciju, javila je policija i kompanija koja upravlja tim pariskim spomenikom...Kako je navela medijska služba spomenika, neidentifikovana osoba pokušala je da se popne uz kulu danas...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.