ASL Erlajns otvara direktnu liniju između Beograda i Pariza – karte već od 67 evra

Izvor: TangoSix.rs, 06.Dec.2018, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ASL Erlajns otvara direktnu liniju između Beograda i Pariza – karte već od 67 evra

Francuska low-cost aviokopmanija ASL Erlajns otvara direktnu sezonsku liniju Beograd Pariz od 24.juna 2019. godine, saopšteno je na Konferenciji za medije ovog avio prevoznika.
Kako ističu, linija će biti sezonska sa dva leta nedeljno, ponedeljkom i četvrtkom, a trajaće sve do 5. septembra 2019. godine. Letove će obavljati Boing 737-700, sa putničkom kabinom u jedinstvenoj ekonomskoj klasi, kapaciteta 147 sedišta, a polasci >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << iz Pariza obavljaće se sa aerodroma Šarl de Gol, sa Terminala 3. Cena karte od Beograda do Pariza je 67 eura, a u smeru Pariz Beograd 129 eura.
 
Ova sezonska linija trajaće od 24. juna do 5. septembra 2019.godine / Foto: ASL Airlines
Generalni direktor kompanije ASL Erlajns Žan Fransoa Dominiak za Tango Six napominje da je ova ruta jedna od inovacija kompanije u poslednje tri godine:
– Dakle, ovo je linija u vreme letnje sezone odmora kada je visoka potražnja avio-prevoza pa tradicionalni avioni ne mogu opslužiti sve zainteresovane, ali i jedna od inovacija što se ruta tiče u poslednje tri godine. Dolazi nam veliki period odmora i potražnje pa nam je ideja bila da se pobrinemo za to. –
On je takođe istakao da je česta saradnja njihove kompanije sa Jat tehnikom kao i da predviđa uspešnu saradnju sa Beogradom u ovoj sezoni jer je cilj ove linije da se zaobiđu gužve i da se poveća broj turista koji će otići u obe prestonice.
Dalji planovi ove avio-kompanije za srpsko tržište će zavisiti od rezultata koji budu ostvareni na leto / Foto: Slađana Nedeljković, Tango Six Na Konferenciji je naglašeno da je linija namenjena za potrebe porodica i turista u letnjem periodu, a komercijalni direktor Erik Vensen  objašnjava da se u avionima može pristupiti internetu i da su u cenu uključene sve pripadajuće takse, 10 kilograma ručnog (kabinskog) prtljaga, mogućnost izbora sedišta online preko njihovog sajta i zabavni sistem tokom leta. Takođe, on saopštava  da će usluga biti efikasna, a cene prisupačne većini građana obe države:
– Klase su fleksibilne i imamo posebne usluge za sve vrste karata, veoma dobra usluga, a cene će biti prijemčive za sve putnike, ove informacije možete videti na našoj stranici www.aslairlines.fr.
Ova linija će pojačati odnose između Beograda i Pariza jer mi u tom periodu imamo 22 leta, a sada nudimo lepu cenu za kvalitetan let. –
Što se tiče daljih planova ove avio-kompanije za srpsko tržište, iz menadžmenta ASL-a rekli su da će oni zavisiti od rezultata koji budu ostvareni na leto.

The post ASL Erlajns otvara direktnu liniju između Beograda i Pariza – karte već od 67 evra appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.