ANTITERORISTIČKA AKCIJA U TOKU: Specijalne jedinice pretresaju predgrađe Pariza!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jul.2016, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANTITERORISTIČKA AKCIJA U TOKU: Specijalne jedinice pretresaju predgrađe Pariza!

U predgrađu Pariza, Aržentej, u toku je antiteroristička akcija koju sprovode specijalne jedinice francuske policije. Tokom akcije je uhapšeno 20 ljudi, a kako se navodi, policija nije pronašla nijedan eksplozivni uređaj.

Kako se navodi, ova operacija nije povezana sa napadom u Nici.

Na području predgrađa, u blizni lokalne džamije, nalaze se specijalne jedinice francuske policije, kao i pripadnici obaveštajne agencije.

Takođe, nekoliko helikoptera >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << nadleće oblast.

Racije su izvedene u blizini džamije i islamske biblioteke u Arženteju, severozapadnom predgrađu Pariza, koji ima oko 100.000 stanovnika.

— MaM ن (@LeaFrct) July 21, 2016

(Telegraf.rs / Izvor: rt.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sjeverno od Pariza antiteroristička operacija

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Jul.2016

Francuska policija sprovela je danas antiterorističku operaciju u regionu sjeverno od Pariza, saopštili su zvaničnici policije i pravosuđa. Operacija u oblasti Argentil nije direktno povezana sa napadom u Nici, koji je izvršen prošle sedmice, rekao je pravosudni zvaničnik. Mediji prenose da...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.