48 MPx kamera, nanolitografski dizajn i sjajna cena

Izvor: Mondo, 26.Dec.2018, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

48 MPx kamera, nanolitografski dizajn i sjajna cena

U Parizu će 22. januara biti predstavljen Honor View 20 i jedva čekamo da ga upoznamo - saznajte i zašto!

Honor View 20 izgleda spektakularno i ne preterujemo ni mrvicu kad to kažemo! Ovo je, zapravo prvi telefon na svetu, koji koristi nanolitografski dizajn. Nanolitografija mu omogućava da na poleđini ima potpuno jedinstven dizajn, koji se poda različitim uglovima vidi drugačije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u predefinisanim oblicima. Ako vam ovako nije jasno šta to znači - pogledajte našu galeriju, svakako ćete uživati u slikama novog uređaja.

Nanolitografija ne omogućava samo veću lepotu dizajna, nego i dugotrajniji eksterijer telefona, odnosno veću otpornost na habanje, grebanje i oštećenja.

Pročitajte i ovo: Evo šta još znamo o Honoe View 20 telefonu >>>

Druga stvar, koja odvaja Honor View 20 od premijum konkurenata jeste njegova rupa u ekranu za kameru, umesto omraženog “notch“-a, koja omogućava da prednju stranu čak 92 odsto zauzme ekran sa vrlo malom bradom i bez ivica. Ekran je IPS LCD FullView 3.0 sa Full HD+ rezolucijom i odnosnom stranica 19.25:9, uz čak 6.4 inča dijagonalu.

Treća stvar, koja je prvi put primenjena na telefonu je nova Sony IMX586 kamera sa podrškom 3D ToF senzora pozadi za skeniranje 3D objekata i ljudi. Korisnici će koristeći ovu kameru imati na raspolaganju opciju pravljenja slika življih boja, veće oštrine i sveukupno visokog kvaliteta. Kamera je pomognuta EIS stabilizacijom za video i AI mogućnostima za automatsko prilagođavanje kadra.

Ostatak specifikacija uključuje moćan Kirin 980 čipset sa dve NPU jedinice, 128 ili 256 GB memorije i 6 ili 8 GB RAM. Baterija je kapaciteta 4.000 mAh, puni se brzo po standardu od 22.5 vati (do pola kapaciteta za pola sata), a podržano je i skeniranje otiska prsta pozadi, uz mogućnost korišćenja tog dodatka za kontrolisanje pojedinih funkcija.

Ceo paket je zavijen u EMUI 9.0, baziran na Android 9.0 Pie sistemu, koji će biti nadograđen i na sledeću verziju Android operativnog sistema.

Cena telefona je trenutno objavljena samo za Kinu i značajno je povoljnija od premijum konkurencije - 6/128 GB košta 435 dolara, 8/128 GB košta 510 dolara i Moschino verzija od 8/256 GB košta 580 dolara. Cene modela Honor View 20 za Evropu biće nešto više, a saznaćemo ih u Parizu 22. januara. MONDO MobIT je već spremio pozivnicu za ovaj događaj, tako da - pratite nas non-stop i prvi ćete znati sve, kao i uvek!

Kako vam u najavi izgleda Honor View 20?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Izvor: GSMArena.com

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.