Olivera Kovačević otkrila nepoznate detalje sa finala Beovizije, spomenula i Saru Jo

Izvor: Luftika.rs, 07.Mar.2022, 13:17

Olivera Kovačević otkrila nepoznate detalje sa finala Beovizije, spomenula i Saru Jo

Možda nije očekivala ni finale ni pobedu, ali Konstrakta je ujedinila publiku i odnela ubedljivu pobedu na ovogodišnjoj Pesmi za Evroviziju 22. Pesmom „In corpore sano“ predstavljaće Srbiju u Torinu na 66. Eurosongu.
Pesmu hvale i publika i javne ličnosti, kao i članovi žirija koji su te noći takođe odabrali umetnicu koja pere ruke u lavoru. Nastupila je poslednja u finalu, pod rednim brojem 18, a Olivera Kovačević >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << otkrila je i neke pojedinosti o samom glasanju.

– Ovo je rekord, skoro 45.000 glasova je dobila. Sara Jo je dobila 21.000, Zorja 17.000. Nikada ovoliko interesovanje nije bilo i prvi put nam se desilo da su žiri i publika isto glasali! To nam se nikada nije desilo. Ljudi koji su stručnjaci za muziku i narod su glasali isto – rekla je Olivera u jutarnjem programu TV Prva i objasnila i kako je teklo glasanje.
– Glasanje jeste tajno. Svi imaju svoje glasačke listiće, ali nije zabranjeno da razgovaraju. Samostalno ocenjuje i predaju papir. Sabiraju se glasovi i objavljuju rezultat – otkrila je.
Poslušajte pobedničku pesmu „In corpore sano“:

Ko je Konstrakta, koja je fora sa knjižicom i kome je posvetila pesmu kojom predstavlja Srbiju na Eurosongu?
Izvor: Mondo

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"GOLOGU*E VRIŠTULJE " Voditeljka isprozivala pevačice posle pobede Konstrakte, napravila HAOS NA TVITERU: "Ali, smerna žena koja sedi i pere ruke..."

Izvor: Blic, 07.Mar.2022

Voditeljka Jelenu Maćić, oglasila se povodom ovogodišnje srpske predstavnice na Evroviziju, Konstrakte koja je sa pesmom "In corpore sano" pobedila na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju 22".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.