Izvor: Luftika.rs, 21.Maj.2019, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno objavljen zvanični trejler za novi film Kventina Tarantina (VIDEO)

Ovog leta u bioskope stiže deveti film slavnog Kventina Tarantina – „Bilo jednom…u Holivudu“, a pre prmijere u Kanu objavljen je zvanični trejler.
Na scenariju za ovaj film Tarantino je radio punih pet godina i okupio je impozantnu glumačku ekipu, koju predvode Bred Pit, Leonardo di Kaprio i Margot Robi.
Osim njih u filmu se pojavljuju i dobitnik nagrade Oskar Al Paćino, Brus Dern, Tim Rot, Timoti Olifant, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Kurt Rusel, Dakota Fening, Damian Luis, Luk Peri, Emil Hirš, Džejms Marsden, Majkl Medsen i mnogi drugi.
„Bilo jednom… u Holivudu“ je priča o jednom glumcu i njegovom dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mesto pod suncem u filmskoj industriji.
Njihovo putovanje odvija se na vrhuncu hipi Holivuda, davne 1969. godine u Los Anđelesu.
Rik Dalton (Leonardo Di Kaprio), bivša zvezda vestern TV serije, i njegov dugogodišnji dvojnik Klif But (Bred Pit) u vreme zadnjih trzaja zlatnog Holivuda bore se za svoj uspeh u svetskoj prestonici filmske industrije koju više ne prepoznaju.
Film će u Srbiji distribuirati „Con Film“, a u bioskope bi trebao da stigne 26. jula.
Filmske preporuke Kventina Tarantina

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.