Izvor: Radio 021, 02.Dec.2020, 09:18

Glumica Elen Pejdž iz filmova "Juno" i "Inception": Ja sam transrodni muškarac Eliot

Za Oskar nominovana glumica Elen Pejdž (33), koja se proslavila ulogama u filmovima "Juno" i "Inception", objavila je da se identifikuje kao transrodni muškarac pod imenom Eliot.

Elen je pre šest godina otkrila da je lezbejka, a od 2018. godine je u braku sa plesačicom Emom Portner.

"Dragi prijatelji, želim s vama da podelim da sam transrodna osoba, koristim za sebe zamenice on/oni i zovem se Eliot. Srećna sam što mogu ovo da napišem, da sam na ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << mestu u svom životu", stoji u objavi.

U nastavku Eliot je zamolio fanove za strpljenje, priznavši da je u strahu od "invazije u svoj život, mržnje, šala i nasilja" s kojima će se možda suočiti.

"Moj posao je stvaran, ali ranjiv sam. Istina je da, iako se osećam veoma srećno i znam kakvu privilegiju imam, uplašen sam", dodao je.

U objavi nije govorio o svojim planovima kad je u pitanju promena pola. Svoja korisnička imena promenio je iz @TheEllenPage u @TheElliotPage.

Zahvalio se voljenim osobama na podršci dodavši da je "zaista zahvalan na tome što su mi pomogli da dođem u fazu u kojoj sam dovoljno siguran da želim da postanem pravi on".

Ranije je najavljeno da će Elen glumiti u trećoj sezoni Netfliksove serije "The Umbrella academy".

"Jako smo ponosni na našem superjunaka. Volimo te, Eliote", objavljeno je na službenom profilu serije.

Autor: Index.hr

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

"OD SADA SAM MUŠKO" Vest odjeknula kao bomba! Glumica objavila da je transrodna, a evo kako će se ON zvati ubuduće

Izvor: Blic, 02.Dec.2020

Glumica Elen Pejdž, najpoznatija po ulogama u filmovima “Džuno“ i “Početak“, objavila je da je transrodna i da menja ime u Eliot.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.