Nova stranka i SDS pozivaju opoziciju na sastanak 26. januara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2021, 20:09

Nova stranka i SDS pozivaju opoziciju na sastanak 26. januara

Nova stranka i Socijaldemokratska stranka uputile su danas poziv svim opozicionim strankama i pokretima da se 26. januara sastanu u prostorijama Nove stranke kako bi razgovarali o zajedničkoj platformi za dijalog o izbornim uslovima.

Te dve stranke ponavljaju da su se DS, PSG i Stranka slobode i pravde odazvale njihovom javnom pozivu na izradu zajedničke platforme za dijalog, pod pokroviteljstvom EU i poručuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da će o tom predlogu razgovarati sledećeg utorka, kao i o predlozima ostalih opozicionih stranaka.

SDS i Nova stranka smatraju da je neophodno da opozicione stranke u dijalogu nastupe sa jedinstvenom platformom i time pokažu ozbiljnost i odgovornost pred glasačima, ali i sposobnost dogovora i kreiranja zajedničkih zahteva.
Pogledaj vesti o: Nova socijaldemokratska stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poziv na sastanak 26. januara opozicionim strankama

Izvor: B92, 22.Jan.2021

Nova stranka i Socijaldemokratska stranka uputile su danas poziv svim opozicionim strankama i pokretima da se 26. januara sastanu u prostorijama Nove stranke...Tema sastanka je razgovor o zajedničkoj platformi za dijalog o izbornim uslovima...Te dve stranke ponavljaju da su se DS, PSG i Stranka slobode...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.