ODLUČILI DA SE UOZBILJE? Sastanak opozicije u utorak, na dnevnom redu jedna tema

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 17:23

ODLUČILI DA SE UOZBILJE? Sastanak opozicije u utorak, na dnevnom redu jedna tema

Nova i Socijaldemokratska stranka su pozvale sve opozicione stranke i pokrete da u dijalogu nastupe sa jedinstvenom platformom

Sastanak opozicionih stranaka i pokreta o izradi zajedničke platforme za dijalog sa vlašću o izbornim uslovima biće održan u utorak, 26. januara u sedištu Nove stranke u Beogradu.

Кako je najavljeno iz te partije, na sastanku će biti razmotren predlog platforme koju su pripremile Stranka slobode i pravde, Demokratska stranka, Pokret slobodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << građana i Pokret za preokret, kao i predlozi ostalih opozicionih stranaka i pokreta.

i time kako su naveli, pokažu ozbiljnost i odgovornost pred svojim glasačima i simpatizerima, ali i sposobnost dogovora i kreiranja zajedničkih zahteva.

- Nema potrebe da se krijemo iza bilo kakvih drugih organizacija, moramo odgovorno da pokažemo da nam ni za izradu i sprovođenje pomenute platforme nije potreban spoljni ili nestranački mentor. To je jedini način, podvlačimo, da vratimo poverenje glasača u snagu opozicije, bez kojeg nema ni pobede nad naprednjačkim režimom - stoji u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Nova socijaldemokratska stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.