Noć veštica sa Željkom i Tonijem: Iznad publike leteće devojke na metlama!

Izvor: Svet, 04.Okt.2014, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noć veštica sa Željkom i Tonijem: Iznad publike leteće devojke na metlama!

Po ugledu na Amerikance koji luduju za obeležavanjem praznika Noć veštica, kada se prerušavaju u najstrašnije horor likove, sličnu stvar uradiće Željko Joksimović i Toni Cetinski, koji će na svoj koncert dovesti devojke na matlama. Kako „Alo!“ saznaje, pevači su došli na ideju da na njima svojstven način obeleže taj dan tako što će na koncert u Novom Sadu na binu dovesti veštice koje će da lete.
- Opšte je poznato da 31. oktobra Željko >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i Toni prave koncert u Novom Sadu, a kako je tog dana i Noć veštica njih dvojica su smislili da se maskiraju i da na binu dovedu devojke koje će biti prerušene u veštice. Međutim, to nije sve! One će biti prikačene na sajle, pa će tako tokom koncerta leteti na metlama iznad publike u „Spensu“ – ispričao nam je dobro obavešten izvor.
Ovim povodom pozvali smo organizatora ovog koncerta Raku Marića, koji je potvrdio naša saznanja.
- Znam da Noć veštica pada na dan koncerta. I znam da će shodno prazniku prirediti iznenađenje novosadskoj publici. U svakom slučaju biće to originalno i duhovito – rekao poznati menadžer.
Izvor: Alo!
Foto: PrintScreen
Pogledaj vesti o: Noć veštica,   Željko Joksimović

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.