Noć veštica
Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

"NIJE U SKLADU SA VREDNOSTIMA" U privatnim školama zabranjena proslava Noći veštica, katoličkog Božića i Uskrsa

Turska vlada zabranila je u privatnim školama proslave praznika koji nisu u skladu sa nacionalnim, moralnim, humanitarnim, duhovnim i kulturnim vrednostima Turske, javili su danas turski mediji.

Izvor: Blic, 19.Feb.2024, 10:04

Detaljnije >>

UHAPŠEN MUŠKARAC ODGOVORAN ZA SMRT 150 LJUDI Slučaj stampeda u Južnoj Koreji dobio epilog posle više od godinu dana (FOTO/VIDEO)

Šef policije u Seulu optužen je za nemar više od godinu dana nakon što je u Južnoj Koreji poginulo 159 mladih ljudi...

Izvor: Blic, 19.Jan.2024, 23:19

Detaljnije >>

Da li ste čuli za korinđanje, božićni običaj u Vojvodini koji podseća na Noć veštica

  Korinđanje je običaj koji se u Vojvodini pojavio još u 19. veku, a sve je proizvod multietničke sredine.

Izvor: Danas, 06.Jan.2024, 13:43

Detaljnije >>

"SLATKIŠ ME JE SLAGAO" Poznata kompanija za poslastice dobila tužbu od 5 miliona dolara: "Obmanuli su svoje kupce!" (VIDEO)

Jedna žena tužila je američku kompaniju slatkiša "Herši" za 5 miliona dolara zbog "obmanjivanja" na jednoj od njihovih čokoladica za Noć veštica.

Izvor: Blic, 30.Dec.2023, 00:56

Detaljnije >>

ZA NOĆ VEŠTICA NEMA KOSTIMA, ALI ZA BOŽIĆ JE SVE ZALEDIO: Evo u šta su se Jokić i njegova lepša polovina maskirali na proslavi u Americi! (FOTO)

Šta god da uradi, zapali internet. Nikola Jokić je već dugi niz godina u Americi, iako je poznat kao neko ko ne voli trendove i američki način slavlja, ovaj put je odlučio da ispoštuje saigrače. Naime, najbolji košarkaš sveta i njegova lepša polovina, obukli su se...

Izvor: HotSport.rs, 25.Dec.2023, 09:32

Detaljnije >>

MALOLETNIK IZ PEĆI PLANIRAO MASAKR U ŠKOLI: Utvrđeno da je imao kontakt sa dečakom ubicom iz Ribnikara!

MALOLETNIK IZ PEĆI PLANIRAO MASAKR U ŠKOLI: Utvrđeno da je imao kontakt sa dečakom ubicom iz Ribnikara!

Prema policijskim informacijama osumnjičeni je planirao da izvede napad u vreme praznika "Noć veštica".. Specijalno tužilaštvo takozvanog Kosova predložilo je izricanje zavodske vaspitne mere šesnaestogodišnjaku, koji se sumnjiči da je pripremio napad na učenike jedne srednje škole u Peći.. Osumnjičeni će ukoliko sud prihvati predlog biti upućen u vaspitno-popravnu ustanovu zbog krivičnog dela "pripremanje za teroristička dela ili krivična dela...

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 18:29

Detaljnije >>

Roditelji u neverici: Najpoznatiji jutjuber na svetu dečaku poklonio kuću VIDEO

Roditelji u neverici: Najpoznatiji jutjuber na svetu dečaku poklonio kuću VIDEO

Najpopularniji jutjuber na svetu Džimi Donaldson, poznatiji kao MrBeast, poklonio je kuću jednom strancu.. MrBeast je za Noć veštica iznenadio nepoznato dete koje mu se pojavilo na vratima. On je objavio snimak deteta odevenog u kostim krave kako dolazi na vrata kuće koju je kupio s namerom da je pokloni. "Sviđa mi se tvoj kostim, evo ti ključ ove kuće", rekao je opušteno MrBeast zbunjenom dečaku. Sa dečakom je bila i njegova porodica koja je želela...

Izvor: B92, 08.Nov.2023, 09:03

Detaljnije >>