Zabrinuta i smrknuta lica: Madonina deca uhvaćena dok je ona u bolnici, evo šta rade FOTO

Izvor: B92, 29.Jun.2023, 10:55

Zabrinuta i smrknuta lica: Madonina deca uhvaćena dok je ona u bolnici, evo šta rade FOTO

Pop ikona se nalazi na odeljenju intenzivne nege na jednoj klinici u Njujorku, nakon što je za vikend pronađena bez svesti.

Kako su rekli njeni menažeri, u pitanju je bakterijska infekcija, a u prvi mah su se svi veoma zabrinuli za slavnu pevačicu, za koju se priča da je čak bila i intubirana. Njena deca uhvaćena su u šetnji dok im je majka na klinici.

Naime, u sredu, tri dana nakon što je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Madona hospitalizovana, njen najstariji sin Roko Riči (17) viđen je u šetnji po Njujorku, kako završava obaveze, a kako piše DailyMail, on je izgledao vrlo napeto. I njen drugi sin David Banda je viđen u javnosti, i takođe je izgledao sumorno dok je tumarao gradom.

Madonina deca se još uvek nisu oglasila za javnost o njenom stanju.

Roko, koga je Madona dobila sa bivšim mužem Gajem Ričijem, primećen je kako nosi veliku torbu prebačenu preko ramena dok je išao do stana svoje majke u Njujorku. Roko je inače na društvenim mrežama podelio seriju slika i video snimaka sebe na turneji motociklom, dva dana nakon hospitalizacije njegove majke.

Nije pominjao njene zdravstvene probleme, samo je istakao da je imao "lud provod".

Madonina ćerka Lurdes navodno je bila pored majčinog kreveta tokom njene hospitalizacije. Ona se oglasila na Instagramu, nakon svega što joj se desilo sa majkom, međutim, to nije pominjala već je samo provokativnom objavom zahvalila na 475.000 pratilaca.

Jedan od članova porodice rekao je da je Madonin kolaps bio poziv na buđenje za pevačicu, koja veruje da je "nepobediva" dok se naporno pripremala za turneju koja je trebalo da usledi.

"Proteklih dana niko nije znao u kom pravcu će se ovo okrenuti, a njena porodica se spremala na najgore. Zbog toga se od subote čuvala tajna. Svi su verovali da je možemo izgubiti i to je bila realnost situacije", rekao je rođak za medije i istakao:

"Ovo ju je stvarno probudilo. Ona ne živi onako zdrav život kao što bi trebalo za njene godine, a poslednjih nekoliko meseci je i mršavila. Ona misli da je još mlada, a zapravo nije. Veruje da je nepobediva."

Izvori bliski pevačici rekli su da je ona radila danonoćno kako bi osigurala da će joj turneja biti savršena, a jedan otkriva da je vežbala čak šest dana u nedelji.

Turneja je odložena, a kako naglašavaju iz pevačicinog tima, o poslu sada nema ni govora.

Podsetimo, Madona je prošlog vikenda pronađena bez svesti u svom domu u Njujorku i hitno je prevezena u bolnicu. Madona je "razvila ozbiljnu bakterijsku infekciju koja je dovela do nekoliko dana na intenzivnoj nezi", objavio je Madonin menadžer Gaj Oziri na Instagramu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.