Wall Street blago porastao, ulagači oprezni

Izvor: SEEbiz.eu, 10.Apr.2018, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Wall Street blago porastao, ulagači oprezni

NEW YORK – Na Wall Streetu su u ponedjeljak burzovni indeksi porasli jer se procjenjuje da Washington omekšava svoja stajališta prema carinama i Kini, no ulagače je zabrinula vijest da je FBI pretražio ured odvjetnika predsjednika SAD-a Donalda Trumpa.

Pod pritiskom su bila izdanja iz tehnološkog sektora. Izvršni direktor Facebooka Mark Zuckerberg priznao je u pisanoj izjavi Kongresu da ta društvena >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << mreža nije dovoljno učinila na sprečavanju zloupotrebe osobnih podataka korisnika te se zbog toga ispričao.

"Sada je jasno da nismo dovoljno učinili kako bismo spriječili da ti alati budu iskorišteni za nanošenje štete. Nismo široko gledali na pitanje naše odgovornosti i to je bila velika greška", napisao je Zuckerberg u izjavi Odboru za energetiku i trgovinu.

"Bila je to moja greška i žao mi je. Ja sam pokrenuo Facebook, ja vodim kompaniju i ja sam odgovoran za sve što se u njoj događa", dodao je.
Pogledaj vesti o: Vašington,   FBI

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Wall Street: Indeksi blago porasli, ulagači oprezni

Izvor: Capital.ba, 10.Apr.2018

NJUJORK, Na Wall Streetu su u ponedjeljak indeksi berza porasli jer se procjenjuje da Washington omekšava svoja stajališta prema carinama i Kini, no ulagače je zabrinula vijest da je FBI pretražio kancelariju advokata predsjednika SAD-a Donalda Trumpa. Dow Jones ojačao je 46 bodova ili 0,19 %,...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.