Vučićeva snažna poruka: Srbija se nikada svoje zemlje neće odreći. Rezervnu otadžbinu nemamo VIDEO

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 14:03

Vučićeva snažna poruka: "Srbija se nikada svoje zemlje neće odreći. Rezervnu otadžbinu nemamo" VIDEO

Vanredna sednica Saveta bezbednosti UN o situaciji na Kosovu i Metohiji održana je juče u Njujorku, a našu zemlju predstavljao je predsednik Aleksandar Vučić.

Vučić se danas oglasio i na svom profilu na Instagramu i još jednom uputio važnu poruku svima, podelivši deo svog sinoćnog obraćanja novinarima

"Moj posao je da se borim za svoju zemlju, za našu Srbiju, rezervnu otadžbinu nemamo. Ponosan sam na to što smo, znate, dali sve od sebe. I, borićemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se za svoj narod na Kosovu i Metohiji i bićemo uz njih. Nikada Srbija svoj narod na Kosovu i Metohiji neće ostaviti i nikada se svoje zemlje neće odreći".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VUČIĆ SE OGLASIO NA MREŽAMA I POSLAO NARODU SNAŽNU PORUKU: Nikada Srbija svoj narod na Kosovu i Metohiji neće ostaviti i nikada se svoje zemlje neće odreći!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024

Vanredna sednica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija o situaciji na Kosovu i Metohiji održana je juče u Njujorku, a našu zemlju predstavljao je predsednik Aleksandar Vučić...Predsednik Vučić imao je dva obraćanja u kojima je naznačio ključne tačke srpskog pogleda na eskalaciju krize na KiM....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.