Vučićev odgovor Agenciji

Izvor: RTS, 24.Apr.2012, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučićev odgovor Agenciji

Vrlo brzo ću dostaviti odgovor na zahtev Agencije za borbu protiv korupcije u vezi sa finansiranjem dolaska bivšeg gradonačelnika Njujorka Rudolfa Đulijanija, rekao Aleksandar Vučić. Kandidat SNS-a za gradonačelnika istakao da će odgovor agenciji biti deskriptivan tekst o svim slugama Borisa Tadića i Dragana Đilasa.

Kandidat SNS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić rekao je da će do >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kraja dana ili sutra Agenciji za borbu protiv korupcije dostaviti odgovor na zahtev u vezi sa finansiranjem dolaska bivšeg gradonačelnika Njujorka Rudolfa Đulijanija u Beograd.

Vučić je ocenio da je ta Agencija produžena ruka DS-a i najavio da će odgovor agenciji biti veoma interesantan.

"To vam je očaj, kad ne znate više šta biste uradili, onda maltretirate nekog iz opozicije. Ali svemu tome je došao kraj. Odgovor agenciji će biti izvanredno deskriptivan tekst o svim slugama Borisa Tadića i Dragana Đilasa u ovoj zemlji", rekao je Vučić na na konferenciji za novinare na beogradskom Trgu republike.

Kandidat naprednjaka za gradonačelnika istakao je da je Rudolf Đulijani veliko ime i da razume "strah, tugu i mučninu" kod svojih protivnika zbog činjenice da je takav čovek došao da podrži njega.

Vučić je naveo da je DS uložila tri i po miliona evra u negativnu kampanju protiv Tomislava Nikolića i SNS i poručio da bi bilo bolje da su od tog novca napravili kuće za postradale u zemljotresu u Kraljevu.

"Svaki glas za SPS, Dveri ili druge male stranke na jedan ili drugi način završiće u kutiji Demokratske stranke. Pozivam sve koji žele promene i drugačiju Srbiju, promene u Srbiji, da glasaju za Tomislava Nikolića i za jedinu listu koja donosi promene", poručio je Vučić.

Vučić je rekao i da je jedino istraživanje koje naprednjaci imaju ono koje dobija kroz razgovor sa građanima Srbije, a koje pokazuje da će ta stranka pobediti.

"Pred Srbijom su velike promene i oni to više ničim ne mogu da spreče, a ja ih molim da i ne razmišljaju da bilo koji način nasiljem ili izbornim prevarama pokušaju da spreče sprovođenje u delo izborne volje građana Srbije", poručio je Vučić.

Prema njegovim rečima, rukovodstvo SNS-a je tokom kampanje obišlo 1.747 naseljenih mesta u Srbiji i naprednjaci su građanima ponudili plan napretka Srbije, za razliku od DS koja, kako je rekao, sve vreme vodi prljavu kampanju, pošto nema čime da se pohvali iz prethodnog perioda i pošto nema šta da ponudi građanima u budućnosti.

Vučić je poručio da SNS nudi rešenja za pokretanje poljoprivrede, industrijske proizvodnje i zapošljavanje ljudi.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.