Izvor: Nezavisne Novine, 21.Sep.2017, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić u UN: Mir i stabilnost na Zapadnom Balkanu uslov za razvoj

NJUJORK - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u obraćanju Generalnoj skupštini UN da je uslov broj jedan za razvoj i napredak zemalja Balkana očuvanje mira i stabilnosti i najavio da će više govoriti o Srbiji, zemlji koja i ima sve veći ugled u svijetu.

Vučić je naveo da se obraća prvi put u svojstvu predsjednika Srbije, da je pažljivo slušao prethodne govornike, da su svi govorili o miru >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i stabilnosti, ali i da su često optuživali neke druge ili napadali neke druge da oni taj mir ugrožavaju.

Kako je rekao, on neće imati takav pristup, i govoriće o Srbiji i njenom napretku, reformama, i činjenici da nas svijet razume i prihvata, ali i takođe govoriće i na način gdje nema potrebe da podilazi svom narodu jer su sve političke interne bitke dobijene.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.