Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Feb.2024, 10:39

Vučić poručio: Ovo je jedna mala ali značajna pobeda Srbije (VIDEO)

BEOGRAD – Vanredna sednica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija o situaciji na Kosovu i Metohiji održana je juče u Njujorku, a našu zemlju predstavljao je predsednik Aleksandar Vučić. Nakon govora predsednik se obratio srpskoj javnosti. – Videli ste našu argumentaciju, naše odgovore – odgovorne i ozbiljne. Videli ste argumentaciju koja se zasniva na ličnoj mržnji i raznim drugim […]
Vest Vučić poručio: Ovo je jedna mala ali značajna pobeda Srbije (VIDEO) objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko je kompanija Henderson, koja se bavi transportom novca na Kosovo i Metohiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2024

Britanska kompanija "Henderson" koja se bavi zaštitom imovine i koju godinama već angažuje Beograd za transport novca na KiM, na Kosovu i Metohiji posluje pune 24 godine i kako se navodi na njihovom zvaničnom sajtu "pokrenuta je 2000. godine kao podrška misiji Ujedinjenih nacija na KiM".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"MALA ALI ZNAČAJNA POBEDA" Vučić o sednici Saveta bezbednosti UN: Mi smo se borili za svoju zemlju (VIDEO)

Izvor: Blic, 09.Feb.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se danas na svom Instagram profilu, gde je govorio o sinoćnoj sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija čija je glavna tema bila Kosovo.

Nastavak na Blic...

Vučić iz Njujorka: Rezolucije EP dođu i prođu, sramota opozicije ostaće večna

Izvor: B92, 09.Feb.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti nakon sastanka sa Antoniom Guterešom..."Bila je važna sednica SB, videlo se u kakvoj smo situaciji zbog ponašanja Prištine, mogli smo da vidimo da je 12 ili 13 od 15 članica SB nedvosmisleno izrazilo neslaganje zbog Kurtijeve odluke oko dinara,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.