Podignuta optužnica protiv Trumpa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Mar.2023, 00:16

Podignuta optužnica protiv Trumpa

Bivši američki predsjednik Donald Trump optužen je za tajne isplate pornozvijezdi neposredno prije predsjedničkih izbora 2016. godine, prenosi BBC, CNN i drugi svjetski mediji. To je prvi krivični postupak protiv bivšeg predsjednika SAD i udarac na Trumpove pokušaje da ponovo preuzme Bijelu kuću na izborima 2024. godine. Tužilac Distrikta Manhattan koji je podignuo optužnicu Alvin Bragg izjavio je da sarađuje sa Trumpovim uredom oko njegove predaje i pojavljivanja na sudu u utorak, 4....
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NIKO NIJE IZNAD ZAKONA" Oglasio se bivši Trampov advokat nakon podizanja optužnice

Izvor: Blic, 31.Mar.2023

Majkl Koen, bivši advokat Donalda Trampa, oglasio se saopštenjem nakon što je velika porota u četvrtak izglasala optužnicu protiv Trampa:

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.