Van Hejlen svirao u njujorškom klubu

Izvor: NaDlanu.com, 06.Jan.2012, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Hejlen svirao u njujorškom klubu

Ponovo okupljena hard rok grupa "Van Hejlen", sa pevačem Dejvidom Lijem Rotom u postavi, nastupila je u mondenskom kafeu u njuorškom Vest Vilidžu sa svojim najvećim hitovima kao što su "Jump" i "Panama".

Publika, koju su činile poznate ličnosti, gurala se u Kafeu Va (Cafe Wha?) da vidi Rota, gitaristu Edija van Hejlena, njegovog brata Aleksa na bubnjevima i Edijevog sina Volfganga na basu.Rot je izjavio da je bio nervozniji pred ovaj nastup nego pred bilo koji koncert Van Hejlena u njujorškom Medison skver gardenu.Grupa "Van Hejlen" će 7. februara objaviti novi studijski album "A Different Kind Of Truth", prvi sa Rotom nakon bestseler albuma "1984" iz iste godine.To će istovremeno biti prvi studijski album "Van Hejlena" od 1998. godine. Grupa je najavila da će u februaru krenuti na turneju.NJUJORK, 6. januara 2012. (Beta-AP)

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.