Izvor: Radio 021, 18.Avg.2019, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Radnica obezbeđenja dobila otkaz jer je putniku rekla da je ružan

Radnica obezbeđenja na aerodromu u Njujorku otpuštena je zato što je jednom od putnika predala rukom napisanu poruku "Ti ružan!!!".

Incident se dogodio u junu, ali je obelodanjen ove nedelje, nakon što je putnik Nil Strasner dobio snimak nadzorne kamere i postavio ga na Jutjub.

Na snimku sa međunarodnog aerodroma "Grejter Ročester" vidi se kako radnica obezbeđenja daje Strasneru poruku, nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je on prošao kroz detektor metala.  Strasner kaže da u tom trenutku nije razmišlajo o poruci i da je nastavio ka izlazu, ali je radnica za njim povikala: "Hoćeš li da pročitaš poruku?"

Kada je to uradio, žena je prsla u smeh, a on se kasnije požalio njenim nadređenima.

Služba za saobraćajnu bezbednost je saopštila da je žena radila kao obezbeđenje na ugovor i istakla da ima nultu toleranciju za takvu vrstu ponašanja zaposlenih.





Autor: Dnevnik, 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Radnica aerodroma uvredila putnika, pa dobila otkaz: "Ti si ružan" VIDEO

Izvor: B92, 18.Avg.2019

Radnica obezbeđenja na aerodromu u Njujorku dobila je otkaz zato što je jednom od putnika predala rukom napisanu poruku "Ti si ružan!!!"

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.