VIDEO: Radnica obezbeđenja dobila otkaz jer je putniku rekla da je ružan

Radnica obezbeđenja na aerodromu u Njujorku otpuštena je zato što je jednom od putnika predala rukom napisanu poruku "Ti ružan!!!".
Incident se dogodio u junu, ali je obelodanjen ove nedelje, nakon što je putnik Nil Strasner dobio snimak nadzorne kamere i postavio ga na Jutjub.
 
Na snimku sa međunarodnog aerodroma "Grejter Ročester" vidi se kako radnica obezbeđenja daje Strasneru poruku, nakon što je on prošao kroz detektor metala.  Strasner kaže da u tom trenutku nije razmišlajo o poruci i da je nastavio ka izlazu, ali je radnica za njim povikala: "Hoćeš li da pročitaš poruku?"
 
Kada je to uradio, žena je prsla u smeh, a on se kasnije požalio njenim nadređenima. 
 
Služba za saobraćajnu bezbednost je saopštila da je žena radila kao obezbeđenje na ugovor i istakla da ima nultu toleranciju za takvu vrstu ponašanja zaposlenih.
 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin