Užas u Njujorku: Policija zatekla stravičan prizor

Izvor: B92, 20.Feb.2024, 19:19

Užas u Njujorku: Policija zatekla stravičan prizor

Njujorška policija pronašla je odsečenu ljudsku nogu na koloseku linije 4 njujorškog metroa, što je poslednji u nizu incidenata u javnom prevozu u tom gradu.

Noga je pronađena između 147. i 170. ulice u Bronksu, a inspektori su otvorili istragu kako bi saznali kome noga pripada i kako je dospela na kolosek.

Nadležni su takođe preuzeli odsečeni ud kako bi uz pomoć analiza saznali kome je pripadao.

Ovo je poslednji u nizu incidenata u Njujorškom metrou, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nakon što je došlo do masovne pucnjave na stanici metroa u Bronksu kada je ubijena jedna osoba, jedan čovek pronađen mrtav u vagonu metroa, i nakon što je muškarac pretučen metalnom cevi.

Gradonačelnik Njujorka Erik Adams saopštio je da dodatnih 1.000 policajaca i policajaca u civilu patrolira u metrou, ali uprkos tome je broj kriminalnih incidenata porastao za 22 odsto od početka godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.