Uhapšen čovek koji je nožem ubio dečaka u liftu

Izvor: Blic, 05.Jun.2014, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen čovek koji je nožem ubio dečaka u liftu

Njujorška policija uhapsila je osumnjičenog koji je nožem ubio u liftu šestogodišnjeg dečaka i teško ranio sedmogodišnju devojčicu, saopštila je danas policija.

Osumnjičeni Danijel St. Hubert priveden je u njujorškom kvartu Kvins zbog ubistva Prinsa Džošue Avita i ranjavanja Mikajle Kapers u nedelju u Bruklinu, prenela je agencija AP.

Detalji o hapšenju Huberta (27) nisu obelodanjeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Osumnjičeni ima istoriju nasilničkog ponašanja, sa devet hapšenja, a u to su uključena i dva napada na policiju.

Služio je trogodišnju i dvogodišnju kaznu zatvora zbog pokušaja ubistva i napada.

Par minuta pre hapšenja, gradonačelnik Njujorka Bil de Blasio i šef njujorške policije Vilijam Breton javno su zatražili pomoć gradjana da ako imaju bilo kakve informacije da pozovu nadležne i pomognu u hvatanju osumnjičenog.

Motiv napada nije, zasad, poznat, navela je američka agencija.

U liftu nisu bili postavljene sigurnosne kamere, zbog čega se, posle napada na decu, postavilo pitanje gde je novac odredjen za kamere i koje dodeljuje gradsko stambeno preduzeće Njujorka.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD: Uhapšen zbog ubistva dečaka

Izvor: B92, 05.Jun.2014

Njujork -- Njujorška policija uhapsila je osumnjičenog za ubistvo šestogodišnjeg dečaka i teško ranjavanje sedmogodišnje devojčice u liftu, saopštila je danas policija...Osumnjičeni Danijel St. Hubert priveden je u njujorškom kvartu Kvins zbog ubistva Prinsa Džošue Avita i ranjavanja Mikajle...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.