UGLEDNI NJUJORK TAJMS O SRPSKOM ŠAMPIONU: Zvezda je pohlepne i samožive klubove sa zapada Evrope podsetila na opasnost koja dolazi sa Istoka!

Izvor: Kurir, 15.Dec.2018, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UGLEDNI NJUJORK TAJMS O SRPSKOM ŠAMPIONU: Zvezda je pohlepne i samožive klubove sa zapada Evrope podsetila na opasnost koja dolazi sa Istoka!

Rori Smit, ugledni kolumnista "Njujork Tajmsa" smatra da je najbolji meč u grupnoj fazi Lige šampiona bio okršaj Crvene zvezde i Liverpula na Marakani.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Njujork Tajms: Meč Zvezde sa Liverpulom bio nešto posebno

Izvor: B92, 15.Dec.2018

Takmičenje u grupnoj fazi Lige šampiona je završeno i svode se utisci o onom što smo gledali u protekla tri meseca.

Nastavak na B92...

Zvezda podsetila pohlepne opasnosti koje vrebaju na Istoku

Izvor: MozzartSport.com, 15.Dec.2018

Bilo je možda lepši, bilo je naravno kvalitetnijih, pa i dramatičnijih u kojima se o ishodu odlučivalo bukvalno u poslednjim trenucima. Međutim, nijedna utakmica ovogodišnje grupne faze Lige šampiona nije bila tako značajna kao pobeda Crvene zvezde nad Liverpulom. Uverava Rori Smit, poznati novinar...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.