,,Tikveš,, i Igor Ilievski proglašeni za najmenadžera i najkompaniju za izvanredne rezultate

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 08.Jul.2016, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

,,Tikveš,, i Igor Ilievski proglašeni za najmenadžera i najkompaniju za izvanredne rezultate

Vinarija ,,Tikveš,, i generalni direktor Igor Ilievski dobitnici su Evropskog priznanja za najmenadžera i najkompaniju koju dodeljuje Nezavisna regionalna kancelarija jugoistočne i srednje Evrope, Evropskog udruženja menadžera i časopisa Euromanager

Nagrada se dodeljuje tridesetčetvrti put u Sarajevu i nalazi se na listi pet najrespektabilnijih nagrada ove vrste u svetu iza Njujorka, Pariza, Londona, Rima >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << i Madrida. Ove godine bilo je u konkurenciji više od 2.000 menadžera i kompanija, a dosadašnji dobitnici su poslovna udruženja i komore kao i istaknuti pojedinci iz akademske i poslovne zajednice koji su dobili nagrade za konkretne vidljive rezultate rada u javnosti.

,,Nagrada Vam pripada za postizanje Vaših i izvanrednih rezultata rada kompanije Tikveš koju uspešno vodite,, istaknuto je u zvaničnom saopštenju žirija Evropskog udruženja menadžera, upućeno ,,Tikveš,, vinariji i gospodinu Ilievskom.

,,Ovo je potvrda da ono što radimo u vinariji Tikveš – činimo ispravno. Svako priznanje je nova velika obaveza da stvarate još više. Mi, iz vinarije Tikveš, vidimo nove mogućnosti za dalju afirmaciju kolektivnih i pojedinačnih vrednosti u regionu i izvan njega,, rekao je zahvaljujući na nagradi Igor Ilievski generalni direktor vinarije ,,Tikveš,,.
Pogledaj vesti o: Pariz,   London

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.