Taksista koji je vozio Megan i Harija tokom drame u Njujorku tvrdi: Preuveličali su

Izvor: B92, 18.Maj.2023, 13:48

Taksista koji je vozio Megan i Harija tokom drame u Njujorku tvrdi: "Preuveličali su"

Svedoci su doveli u sumnju priču vojvode i vojvotkinje od Saseksa, princa Harija i njegove supruge Megan, da su ih jurili paparaci ulicama Njujorka.

Jedan vozač paparaca tvrdi da su Hari i Megan učinili da to bude "katastrofalno iskustvo“ jer je njihov vozač izazvao opasnost prekoračenjem brzine, objavio je danas Tajms.

Megan i princ Hari rekli su da su njih i Doriju Ragland, vojvotkinjinu majku, dva sata proganjali paparaci u "gotovo katastrofalnoj poteri automobilima" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u utorak uveče. Gradonačelnik Njujorka Erik Adams rekao je da su dva policajca mogla da budu povređena tokom jurnjave automobilima u utorak uveče, navodeći da je "nepromišljeno i neodgovorno" da bilo ko vodi poteru u gradu.

Taksista, koji je vozio Hari i Megan i njenu majku oko 10 minuta, kada su promenili vozila rekao je da su oni bili "nervozni", ali je osporio da su bili u opasnosti.

Taksista je rekao za Bi-Bi-Si (BBC) da misli da je sve to preuveličano i da ne treba isuviše verovati u takve priče jer je, kako je naveo, Njujork najsigurnije mesto i da postoje policijske stanice i policajci na svakom ćošku.

Taksista je istakao da su paparaci ostali iza taksija i da su se držali na distanci. Fotografska agencija "Bekgrid SAD" saopštila je za "Entertejment tunajt" da je primila slike od četiri slobodna fotografa, tri u automobilima i jednog na biciklu, koji su tvrdili da se bezbednosni tim Harija i Megan ponašao nepromišljeno, pokušavajući da blokira ulice.

Drugi svedok je za "Njujork post" tvrdio da je tim vojvode i vojvotkinje ismevao fotografe. Policijska uprava Njujorka potvrdila je da su "brojni fotografi" pratili par i da su im putovanje učinili "izazovnim", ali je saopštila da nije bilo sudara, povreda ili hapšenja.

Podsetimo, princ Hari i njegova supruga Megan bili su umešani u "gotovo katastrofalnu" jurnjavu automobila u kojoj su učestvovali paparaco fotografi, saopštio je u sredu portparol princa.

"Ova nemilosrdna potera, koja je trajala više od dva sata, rezultirala je višestrukim bliskim sudarima u kojima su učestvovali drugi vozači na putu, pešaci i dva policajca njujorške policije", navodi se u saopštenju, prenosi Rojters.

Slike koje su se pojavile na društvenim mrežama prikazuju Harija, Megan i njenu majku Doriju Ragland u taksiju. Dodaje se da se incident dogodio nakon što su Hari i Megan prisustvovali ceremoniji dodele nagrada u Njujorku. Princ Hari već duže vreme govori o svom besu zbog uticaja medija na smrt njegove majke princeze Dajane, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći dok je bežala od paparaca u Parizu, podseća britanska agencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.