Izvor: Blic, 06.Jun.2019, 06:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRI STANA, PET SPRATOVA Najbogatiji PRELJUBNIK na svetu svio je novo gnezdo, a od cifara će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

Najbogatiji čovek na svetu Džef Bezos izgleda je odlučio da se skući u Njujorku. S obzirom da na računu ima više od 142 milijarde dolara, cena od 80 miliona dolara nije mu predstavljala nikakav problem.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Najbogatiji čovek sveta kupio tri stana na Menhetnu za 80 miliona dolara

Izvor: B92, 06.Jun.2019

Njujork -- Iako je Amazon odustao od sedišta u Njujorku, šef kompanije i najbogatiji čovek sveta Džef Bezos odlučio je da se preseli baš tamo...Zato je kupio tri stana za "malu" cenu od ukupno 80 miliona dolara...Kako piše Blumberg, tri stana zajedno, odnosno penthaus i dva sprata ispod njega,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.