TAKO SE ZASTUPAJU INTERESI SRBIJE! Saša Mirković se oglasio i podržao predsednika Srbije! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 18:36

"TAKO SE ZASTUPAJU INTERESI SRBIJE!" Saša Mirković se oglasio i podržao predsednika Srbije! (FOTO)

Juče je u Njujorku održana vanredna sednica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija posvećena situaciji na Kosovu i Metohiji, a našu zemlju predstavljao je predsednik Aleksandar Vučić.

Ovim povodom, oglasio se i vlasnik i direktor Hype produkcije, Saša Mirković, koji je pružio podršku Aleksandru Vučiću i pohvalio politiku i zastupanje predsednika Srbije.

Tako se zastupaju Interesi Srbije! Mudrom i nedvosmislenom politikom! Istrajnim i pravilnim stavom koji se bazira na mirnom rešenju za celi Balkan! Bravo! – Napisao je Mirković u svojoj Instagram objavi i tagovao predsednika Srbije.
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.