Strani mediji tvrde da se Tramp i Melanija uskoro razvode: Ne žive više zajedno - razlog preljuba

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 12:44

Strani mediji tvrde da se Tramp i Melanija uskoro razvode: "Ne žive više zajedno" - razlog preljuba

I to u jeku njegovog hapšenja.

Donaldu Trampu počelo je suđenje u Njujorku, a bivši američki predsednik, navodno, ima i problema u braku.

Tramp se suočava s 34 tačke optužnice u vezi s prevarom oko tajnog novca koji je navodno plaćao za prikrivanje izvanbračnih veza te ga optužuju da je po*nozvezdi Stormi Denijels uplatio novac za njezinu ćutnju o odnosu s njim uoči njegove kandidature na predsedničkim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izborima 2016. godine. Njihova navodna afera odvijala se tokom predsedničke kampanje 2016. godine, dok je njegova žena Melanija Tramp bila trudna.

Iako je na početku izvor blizak porodici rekao kako je Melanija uz supruga, čini se da supružnici žive potpuno odvojeno. Izvori za Miror kažu kako Donald i Melanija žive odvojeno te se veruje da bi se mogli razvesti, a svemu tome pridonosi činjenica da Melanija nije dala javnu podršku suprugu dok je on bio na suđenju.

Tramp je u ponedjeljak letio za Njujork, dok njegova supruga navodno nije bila s njim u avionu. Umesto Melanije, bivšem predsedniku pridružio se niz pomoćnika u kampanji, uključujući njegovog sina Erika Trampa, glasnogovornika kampanje Stivena Čonga, dugogodišnjeg pomoćnika za komunikacije Džejsona Milera, bivšeg pomoćnika Bele kuće Dena Skevina i Borisa Epštajna, koji je bio u timu adovkata koji su pokrenuli lažni pravni pokušaj da se ponište rezultati iz 2020.

Tramp i Melanija navodno čak i žive odvojeno, a izveštaji sugerišu da Melanija živi u Mar-a-Lagu, gde je fokusirana na vaspitanje njihovog 17-godišnjeg sina Barona.
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Predsednički izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.