Stef Kari kupuje NFL tim sa reperom iz Njujorka?

Izvor: B92, 18.Dec.2017, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stef Kari kupuje NFL tim sa reperom iz Njujorka?

NBA zvezda Stef Kari zainteresovan je da zajedno sa popularnim reperom iz Njujorka Šonom "Didijem" Kombson kupi NFL tim Karolina Panterse.

Vlasnik Pantersa Džeri Ričardson je stavio tim na tržište nakon optužbi za seksualno uznemiravanje na radnom mestu.

Kombs je izjavio da želi da postane prvi Afro-amerikanac većinski vlasnik NFL tima, a jedan od prvih poteza bi mu bilo zaposlenje Kolina Kepernika, koji je izopšten iz NFL nakon javne kritike države >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog zlostavljanja Afro-amerikanaca.

Kepernik je ove sezone ostao bez tima, jer nijedna NFL franšiza ne želi da mu ponudi ugovor pošto protestuje ignorisanjem himne SAD.

Kombs je preko društvenih mreža istakao nameru da kupi Pantersa, na šta je Kari reagovao da želi i on. On je, inače, 2004. nastupio tokom poluvremena Superboula između Nju Inglanda i Karoline upravo u dresu Pantersa.

"Didi" je osvojio tri Gremi nagrade, a većinu svog bogatstva koje se procenjuje na više od 800 miliona dolara je stekao kao muzički producent.

Kari je dvostruki NBA šampion i MVP lige kao igrač Golden Stejt Voriorsa, s kojima je proteklog leta potpisao petogodišnji ugovor vredan više od 200 miliona dolara, a prethodni mu je doneo 44 miliona.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.